Cégünkről

„A kert életünk, élményeink, közös elfoglaltságaink színtere. Megnyugtat és inspirál, elbújtat, de kitárja és megmutatja szépségeit. Pihentet, de munkát, feladatot, felelősséget és ezek által sikerélményeket is ad. Megtanít tisztelni a munkát és megbecsülni az eredményt. A jól megtervezett családi kert több funkciót is betölt, több nemzedéket is szolgál, szórakoztat, kikapcsol.”

Cégünket, a Prime Gardent tíz évvel ezelőtt alapítottuk. Prémium minőségű kertjeink terveit mára profi tervezőcsapat prezentálja ügyfeleinknek. Elképzeléseinket látványtervekkel tesszük szemléletesebbé, amivel megrendelőink azonnal leendő kertjükben érezhetik magukat. Erősségünk az egyedi, fantáziadús kertek tervezése, igényes kivitelezése, olyan inspiráló szabadterek alkotása, amelyek kiszolgálják az ott lakókat a mindennapokban.

Kerttervezőként fontosnak tartom a megrendelők igényeit funkcionálisan és stílusban is maximálisan kielégíteni, használható életteret nyújtani nekik. A tervezéskor célom, hogy a kert szolgáljon mindennapi életünk színteréül, az esztétika találkozzon a funkcionalitással, a kert működjön egy kis oázisként, melyben feltöltődhetünk testileg, lelkileg. A tervezésnek és a szakszerű kivitelezésnek köszönhetően megálmodott kertjeink hosszútávon is fenntartható egységet alkotnak, akár egy életen keresztül.

Maros Krisztián, ügyvezető igazgató